Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Hálózat

Saját NAS rendszer üzemeltetése vs. felhőszolgáltatások: Miért ajánlja a Sky Frames Kft. a NAS-t?

Egyre több ember és cég ismeri fel a digitális adattárolás fontosságát. Munkáink, személyes képek, videók és egyéb fájlok biztonságban és könnyen hozzáférhetők kell legyenek. Ez a kettős szükséglet vezetett a felhő alapú szolgáltatások és a hálózati csatlakoztatású tárolók (NAS) népszerűségének növekedéséhez. Bár mindkettőnek megvan a maga előnye, a Sky Frames Kft. által is támogatott NAS megoldások számos előnyt kínálnak a felhőszolgáltatásokkal szemben.

https://sky-frames.hu/termekkategoria/halozat/halozati-taroloegyseg-nas/

Először is, a NAS eszközök lehetővé teszik az adatok teljes ellenőrzését. Míg a felhőszolgáltatások esetében az adatokat egy harmadik fél kezeli és tárolja, a NAS rendszerrel a saját kezünkben van az irányítás. Ez jelentősen csökkentheti az adatbiztonsággal kapcsolatos aggodalmakat, hiszen nincsenek harmadik féltől származó adatvesztési vagy adatszivárgási kockázatok.

Másodsorban, a NAS rendszerek költséghatékonyabbak lehetnek hosszú távon. Bár a kezdeti költségek magasabbak lehetnek, mint a felhőszolgáltatásoké, a NAS eszközökkel nincs szükség havi vagy éves díjakra. Egy jól karbantartott NAS rendszer éveken, sőt évtizedeken keresztül képes megbízható szolgáltatást nyújtani.

Harmadsorban, a NAS rendszerek gyorsabb hozzáférést biztosíthatnak az adatokhoz. Mivel az adatok helyben tárolódnak, nem szükséges az internetkapcsolatot használni azok eléréséhez. Ez különösen hasznos lehet nagy adatmennyiség esetén, ahol a letöltési idők és a sávszélesség korlátai jelentős problémát jelenthetnek.

Mindezen előnyök ellenére azonban fontos megjegyezni, hogy a NAS rendszerek némileg magasabb technikai ismereteket igényelnek a felállításhoz és karbantartáshoz, mint a felhőszolgáltatások. Itt jön képbe a Sky Frames Kft., amely profi csapatával segítséget nyújt a NAS rendszerek beüzemelésében és karbantartásában, így ügyfeleinek nem kell aggódniuk a technikai részletek miatt.

Végső soron, ha fontos az adatok feletti teljes ellenőrzés, a költséghatékonyság és a gyors hozzáférés, a saját NAS rendszer üzemeltetése a legjobb választás lehet. A Sky Frames Kft. szakértői támogatásával ez a lehetőség még vonzóbbá válik, hiszen biztosítják, hogy a NAS rendszer optimalizáltan és hatékonyan működjön.