Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// ASztali számítógép, notebook és laptop

Hardver javítás és karbantartás

Hardver javítás és karbantartás

Akár a laptopjában meghibásodott az alaplap, vagy a PC-jében a tápegység adta meg magát, mi segítünk. Profi csapatunk képes diagnosztizálni és javítani a hardverproblémákat, hogy számítógépe újra a csúcson teljesíthessen.

Szoftver hibaelhárítás és frissítés

Ha szoftveres gondokkal küzd, például rendszerhiba, programok összeomlása, vagy operációs rendszer frissítési problémái vannak, mi a segítségére lehetünk. Gyorsan és hatékonyan megoldjuk a szoftveres problémákat, és gondoskodunk arról, hogy rendszere naprakész és zökkenőmentesen működjön.

Vírus és Malware eltávolítás

Biztonságos és hatékony módszerekkel távolítjuk el a kártékony szoftvereket, vírusokat, spyware-eket és ransomware-eket. Emellett tanácsokkal szolgálunk a jövőbeni fenyegetések megelőzésére.

Számítógép tisztítás és optimalizálás

Gyorsítsa fel számítógépét a felesleges fájlok és programok eltávolításával, a rendszer beállításainak finomhangolásával. Mi segítünk abban, hogy számítógépe a lehető legjobban teljesítsen.

Egyedi Igények és Kérések

Bár weboldalunkon számos szolgáltatást soroltunk fel, tudjuk, hogy minden ügyfél és minden technikai probléma egyedi. Ha nem találja meg az Ön által elvárt szolgáltatást listánkon, ne aggódjon. Szakértőink széles körű tapasztalattal és tudással rendelkeznek a számítástechnika minden területén, és mindig készek megbirkózni az új kihívásokkal. Ha speciális igényei vannak, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben. Szívesen megbeszéljük a lehetőségeket, és személyre szabott megoldást kínálunk problémájára. Célunk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen, és számítógépe újra a lehető legjobban működjön. Ne habozzon, keressen minket bátran!

Kapcsolatfelvétel

    Kapcsolatfelvétel

    *-al jelölt mezők kötelezőek

    Milyen típusú szolgáltatásra van szüksége?

    Egyéb file-ok