Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Szoftwarefejlesztés a Sky Frames -nél

A hatékony Szoftverfejlesztés kulcsa a kommunikáció

Projekt Alapú Fejlesztés

Ajánlott

A projekt alapú fejlesztés egy olyan módszer, amely során a szoftverfejlesztési folyamatot egy konkrét projekt vagy feladat határozza meg. Ez a megközelítés lehetőséget biztosít arra, hogy a csapatunk teljes mértékben koncentráljon egy adott célra, és hatékonyan kezelje az erőforrásokat és az időt.
Minden lépés fontos a projekt sikeréhez, és a folyamat végén egy kész, tesztelt és működőképes szoftvert adunk át.
Érdekel

Budget Alapú Fejlesztés

Csapatunk egy előre meghatározott keret alapján és a megbeszélt elvárások szerint fog egy Szoftwaret átadni Önnek. Kisseb projekteknél ajánlott, mert később már nem lehet módosítani az igényeken és néha jól tud jönni +1-2 funkció, amire fejlesztés alatt kerül elő.
Kisebb projektet esetén ajánlott, mert az ajánlat elfogadása után nehéz új funkciókat beletenni. A végeredmény egy kész letesztelt Szoftver.
érdekel

Kész Megoldásaink Kibővítése

Amennyiben Ön már használja, vagy érdeklődik kész megoldásaink iránt, de nem talál benne elegendő funkciót, ez az opció tökéletes választás lehet. A szoftverünket kibővítjük az Ön által kért funkciókkal és saját domain név alatt adjuk át Önnek!
Az Önnek fejlesztett verzió egy leágazása lesz az eredeti verziónak és minden az eredetibe érkező újdonságot az Ön egyedi szoftvere is egyből megkap!
Érdekel

Más keretrendszerek kibővítése

Már rendelkezik egy szoftverrel, amit szeretne megtartani, de a fejlesztők nem foglalkoznak vele? Az az opció az Ön számára tökéletes lehet!
Szeretné megatrtani a kinézetet, vagy egyes funkciókat a régi alkalmazásaiból? Egyedi WordPress, WooCommerce, ASP.NET vagy Laravel "bővítmények" fejlesztése.
Érdekel

Hogyan történik a Szoftverfejlesztés ?

Tervezés

Egyedi szoftvereket tervezünk, minden eddigi tapasztalatunkat beépítve.

Bemutatás

A szoftverről részletes dokumentációt adunk át a fejlesztés végén. Szükség esetén élőben is bemutatjuk a szoftver működését.

Fejlesztés

A szoftvert a határidőn belül elkészítjük, leteszteljük és átadjuk Önnek ellenőrzésre, ha Ön is megfelelőnek találja áthelyezzük az éles rendszerbe

Néhány Visszajelzés

Amit Rólunk mondtak

Q