Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// Hálózatok

Tervezéstől a
Megvalósításig

01.
Kapcsolatfelvétel

Az ügyféllel való kommunikáció szakasza, ahol megismerjük az ügyfél igényeit, elvárásait, a projekt célját és költségvetését.

02.
Tervezés

A hálózat építésének részletes tervezési szakasza, amely magában foglalja a fizikai és logikai topológia kidolgozását, az eszközök és protokollok kiválasztását, valamint a költségek és időkeret kalkulációját.

03.
Megvalósítás

A terv alapján a hálózat létrehozásának gyakorlati szakasza, amely magában foglalja az eszközök telepítését, a rendszerek konfigurálását és a hálózat integrálását a meglévő infrastruktúrába.

04.
Tesztelés és dokumentáció

A létrehozott hálózat alapos tesztelésének és a működést, karbantartást bemutató dokumentáció elkészítésének szakasza.

01
Ubiquiti

Wi-Fi rendszerek, kapcsolók, biztonsági kamerák és antennák

02
Cisco

routerek, kapcsolók, biztonsági rendszerek és a távközlési megoldások

03
Egyéb rendszerek integrálása

Amennyiben ön mér rendelkezik meglévő hálózattal, de bővíteni vagy frissíteni szeretné

//a mai világban majdnem minden az it körül forog

Miért hasznos egy jó hálózat?

 1. Hatékonyság: Az informatikai hálózat kiépítése segít a vállalatoknak az adatok gyors és zökkenőmentes megosztásában, ezáltal növelve a munkahelyi hatékonyságot és a döntéshozatal gyorsaságát.
 2. Távoli Munka: A stabil Wi-Fi-hálózat lehetővé teszi a távoli munkát és a rugalmas munkaidőt, ami növeli a munkavállalói elégedettséget és a termelékenységet.
 3. Biztonság: Az informatikai hálózat megfelelő felépítése és karbantartása elősegítheti a vállalati adatok biztonságát, megelőzve az adatszivárgást és a kibertámadásokat.
 1. Vendégelégedettség: Az ingyenes Wi-Fi szolgáltatás növeli a vendégelégedettséget, és vonzóbbá teszi az éttermet vagy kávézót a digitális kor vásárlói számára.
 2. Online Jelenlét: Az informatikai hálózat segíthet az online foglalások, rendelések kezelésében és a közösségi média jelenlét erősítésében.
 3. Hatékony Üzemeltetés: Az informatikai hálózat megkönnyíti a készletnyilvántartást, az eladások követését, a számlázást, stb., ami növeli az üzemeltetés hatékonyságát.

A kiépített hálózatok kombinálhatóak egyéb fejlesztéseinkkel, például a "GyorsPincér" alkalmazásunkkal, ahol a fogyasztók egy az asztalra helyezett QR-kód segítségével tudnak rendelni.

További információk a GyorsPincérről

 1. Nyilvános Wi-Fi: A publikus terekben lévő ingyenes Wi-Fi hozzáférés növelheti azok használhatóságát és vonzerejét, ezáltal több látogatót vonzva.
 2. Biztonság: Az informatikai hálózat segíthet a biztonsági kamerarendszerek és más biztonsági eszközök működtetésében.
 3. Digitális Információ: Interaktív tájékoztató panelek, digitális menetrendek és hasonlók létrehozásához szükség van stabil informatikai hálózatra.
 1. Kommunikáció: Az irodaházakban a stabil informatikai hálózat elengedhetetlen a zökkenőmentes kommunikációhoz, fájl- és információcserehez.
 2. Biztonság: Az informatikai hálózat segíthet a biztonsági rendszerek (pl. beléptetőrendszer, kamerák) működésében.
 3. Jelentőségi Vonzás: Az irodaházak, melyek korszerű informatikai hálózattal rendelkeznek, vonzóbbak a technológia-orientált cégek számára.
 1. Szórakozás: Az informatikai hálózat kiépítése lehetővé teszi a streaming szolgáltatások, online játékok használatát, és javítja az általános szórakozási élményt.
 2. Otthoni Iroda: A stabil Wi-Fi kapcsolat lehetővé teszi a távoli munkát, ami egyre fontosabbá válik a modern munkaerőpiacon.
 3. Okos Otthon: Az informatikai hálózat lehetővé teszi az okos otthoni eszközök használatát, amelyek növelik az otthoni kényelmet és energiahatékonyságot.
// egy jó hálózat az alapja mindennek

Biztonságtechnika

A mai modern biztonságtechnikai eszközök, mint a beléptető rendszerek és a biztonsági kamerák, folyamatosan fejlődnek, hogy alkalmazkodjanak a növekvő biztonsági igényekhez. Az ilyen eszközök hálózati kapcsolata elengedhetetlen, hiszen ez teszi lehetővé a távoli hozzáférést és monitorozást, valamint az adatok valós idejű továbbítását és elemzését.

Az internethálózat alapvetően szükséges az intelligens beléptető rendszerekhez, amelyek nem csupán a fizikai beléptetést, hanem az adatok gyűjtését, az azonosítást és az előzetes hozzáférési jogosultságok ellenőrzését is végzik. A megfelelő hálózati kapcsolat garantálja a rendszer folyamatos és zökkenőmentes működését.

A biztonsági kamerák esetében a jó internethálózat lehetővé teszi a valós idejű videó streamelését és tárolását, az intelligens észlelési funkciók működését (például mozgásérzékelés vagy arcérzékelés), valamint a távoli hozzáférési lehetőségeket. Az erős és stabil hálózat nélkülözhetetlen a modern biztonsági rendszerek hatékony működéséhez.

  Kapcsolatfelvétel

  *-al jelölt mezők kötelezőek